Loading

Digitális fogászat

Digitális fogászat

A digitális technológiák fejlődése alapjaiban változtatja meg a mindennapi életet és az orvostudományt is. A digitális forradalom a fogorvosi ellátás minőségét és precizitását is minőségileg lendíti előre. Ez megmutatkozik többek között a precizitásban, a munkafolyamatok lerövidítésében vagy akár teljesen új, kíméletesebb stratégiai folyamatok megvalósíthatóságában.

 

Mivel rendelőnkben törekszünk a legmodernebb vívmányok alkalmazására, intraorális szkennerünk és speciális stratégiák alkalmazásával jelentős mértékben emeljük a kezeléseink minőségét. Ennek köszönhetően számos kezelést és tervezést digitális munkafolyamatokkal tudunk levezényelni. Így nincs már szükség például a hagyományos lenyomatok kényelmetlenségeire (diszkomfort, fájdalom, öklendezés, hányás). Intraorális szkennerünknek köszönhetően egyszerűen és precízen bescanneljük a fogakat, vagyis könnyedén digitalizáljuk akár az egész fogsort, melyből egy különleges szoftver 3D digitális mintát készít. A harapási regisztráció rögzítése szintén digitálisan működik, ráadásul szkennerünk színhű felvételeket készít. Így a fogtechnika minden szükséges információt egyben kap meg, mely alapján digitális tervezés, 3D nyomtatás, lézer- és robottechnológiák segítségével készülhetnek a fogpótlások, fogszabályozók. A fogszabályozás területén tehát szintén profitálhatunk a csúcstechnológiai újításokból, hiszen a folyamatok gyorsabbá és még pontosabbá válnak.


Lehetőség nyílik a különböző területek és munkafolyamatok digitális összehangolására is, így végeredményben gyakran csökkenthetők a költségek, gyorsíthatók a folyamatok és a fogak helyreállítása is magasabb minőségben valósítható meg. Érdekli, hogy mit tartogatnak az Ön számára a digitális csúcstechnológiákban rejlő lehetőségek? Várjuk szeretettel rendelőnkben egy személyes konzultációra.

keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!
Dr. Powells ClinicBudapest,Palotanegyed,Szentkirályiutca22-24.1.Emelet.Kapucsengő31
Kapcsolat