Loading

Mosolytervezés / Smile design

Mosolytervezés / Smile design

Mit tegyen az ember, ha nem elégedett a mosolyával és fogai megjelenésével vagy színével, de gyors és látványos változásra vágyik? A mosolytervezés csodálatos lehetőségeket tartogat! A helyreállító és az esztétikai fogászati eljárások személyre szabott kombinációjával a smile design megoldást jelenthet számos esztétikai és akár funkcionális problémára is. Ilyenek lehetnek például:
➢ a foltos vagy elszíneződött fogak
➢ a kusza vagy torlódott fogazat
➢ a megrövidült, elkopott fogak
➢ de akár a foghézagok és ínyproblémák miatt kialakult előnytelen megjelenés is.

 

A mosoly személyre szabott átalakításával fiatalosabb és harmonikusabb megjelenést kaphatunk, javíthatjuk az ajkak, de akár az egész arc megjelenését és igény szerint teljesen új mosolyt kaphat az ember.

 

A mosoly átalakítása számos fogászati problémát kijavíthat. A végeredmény pedig gyönyörű mosoly, fényes, egyenes és arányos fogak. Ennek eredményeképpen ez a beavatkozás nagy lendületet adhat önbizalmunknak, ami pedig óriási pozitív hatással lehet a szociális és szakmai életre is. Hiszen a magabiztos fellépés és kommunikáció egy ragyogó mosollyal társítva verhetetlen párost alkotnak.

 

A mosoly jelentősebb átalakításához több konzultációra és alapos tervezésre, akár modellezésre is szükség lehet a kívánt eredmény biztosításához. Érdemes fotókat vinni akár már az első konzultációra, melyeken megmutathatjuk, milyen álmaink mosolya. Az áhított mosolyt egy úgynevezett mosolypróbával tesztelhetjük, hogy megbizonyosodjunk, valóban erre vágyunk-e. Így kockázat nélkül bepillantást nyerhetünk, vajon valóban ez-e az a megjelenés, amire vágyunk.

 

A mosolyátalakítás során leggyakrabban alkalmazott eljárások:
fogfehérítés
ínykontúrozás
héjak/veneers
koronák

 

Az biztos, hogy minden mosoly átalakítása egyedi. Ezért a tervezés és a kivitelezés is abszolút individuális kell legyen, hogy idomuljon viselőjéhez. Mindezek biztosításához nagyon körültekintő és egyénre szabott kezelési menetrend szükséges, hiszen „ A különbség a részletekben rejlik”!

keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!
Dr. Powells ClinicBudapest, Palotanegyed, Szentkirályi utca 22-24. 1. Emelet. Kapucsengő 31
Kapcsolat